Mijn dagelijkse make up routine

Ik heb, net als de meesten denk ik, iedere dag een vast make up routine. Ik houd altijd dezelfde volgorde aan, maar de producten die ik gebruik kunnen nog wel eens verschillen. Hieronder laat ik de producten zien die ik het meest gebruik op dit moment, wat ik er van vind en waar ze te koop zijn.

De foto’s zijn niet van mijzelf.

Nadat ik mijn gezicht gereinigd heb en een dagcrème heb aangebracht, begin ik met het aanbrengen van een foundation. Op dit moment gebruik ik de Fit Me Maybelline foundation in de kleur 115. Het is een goed dekkende foundation, maar zorgt niet voor een plamuureffect. Hij brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Kortom een aanrader! Hij is gewoon te koop bij de drogist en kost €14,49

Fit Me foundation, Maybelline http://makeup.allwomenstalk.com/foundations-for-sensitive-and-dry-skin/6/

Daarna poeder ik het geheel af met de Mineral compact powder van de HEMA. Dit doe ik zodat de foundation langer blijft zitten en je gezicht hierdoor minder snel zal gaan glimmen. De kleur die ik gebruik is de kleur 02, de één na lichtste poeder. De prijs ligt rond de €5, voor dit product een goede prijs.

review true mineral compact powder hema
Mineral compact powder, HEMA http://www.ceetje.nl/foundation/de-nieuwe-foundations-van-hema-cc-perfecting-illuminating-en-mattifying/

Daarna ga ik verder met mijn ogen. Dit is iets wat eigenlijk altijd verschillend is. De laatste tijd maak ik bijna iedere dag gebruik van de Naked basics palette van Urban Decay. Deze bevat vijf mooie goed gepigmenteerde matte kleuren en één glimmende highlighter. Hij kost €25 en dus best aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wat! Urban Decay is helaas niet meer in Nederland te verkrijgen en dus alleen te bestellen in het buitland.

Urban Decay Naked Basics Eyeshadow Palette
Naked basics, Urban Decay http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-basics-eyeshadow-palette-review-photos-swatches

Vaak gebruik daarna een eyeliner of een oogpotlood voor boven mijn wimperrand. Ik gebruik op dit moment de Waterproof eyeliner van de HEMA in de kleur 06. Het is paarsachtige kleur en ik vind hem ontzettend mooi. Het is draai potlood en het heeft en zacht textuur, verder blijft hij erg goed zitten. De prijs van dit product is €2,50

Waterproof eyeliner (06), HEMA http://www.hema.nl

Voor mijn mascara gebruik ik eigenlijk al een hele tijd dezelfde, gewoon omdat ik het een fijn product vind en omdat hij lekker goedkoop is. Het is een mascara van NYC Big Bold Mascara, 853 extra black. Hij kost €4,29 en is te koop bij de Kruidvat.

NYC, Big Bold Mascara http://www.bellachique.be/2012/04/nyc-big-bold-mascara/

En als laatste de blush. Ik gebruik deze nu écht bijna iedere dag. Het is een blush van Sleek in de kleur Rose Gold. Vooral als er licht op je gezicht valt, zie je de blush heel erg goed. Het is een hele goede gepigmenteerde glimmende blush. Hij kost €5,45 en is te koop bij de Boozyshop ( http://boozyshop.com/)  een hele leuke webshop met een enorm aanbod van producten op het gebied van make up en verzorging, dus zeker een kijkje nemen waard!

Sleek, Rose Gold http://beautifulwithbrains.com/wp-content/uploads/2010/11/sleek-blush-rose-gold-01.jpg

Dit zijn alle producten die ik op dit moment het vaakst gebruik. Ik kan ze dan ook zeker allemaal aanraden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s